jueves, 14 de marzo de 2013

21 eventos por la Revolución Integral // 21 events per la Revolució Integral



21 eventos y 21 procesos colectivos que se abren juntos por la Revolución Integral (y más que no lo han publicado, quizá...) //  21 events i 21 procesos col·lectius que s'obren junts per la Revolució Integral (i més que no ho han publicat, potser...)

Som Comunitat, Ecoxarxa Garrotxa, Can Diogenes - La Bisbal de l'Empordà, Comunidad de Intercambio del Bajo Andarax, Cooperativa Integral GranaïnaNucleo de Autogestión local de Kuenka, Cooperativa Integral Castellón, Grup de suport a Enric Duran de Vilanova i la Geltrú, AureaSocial, L'Albada - Arbucies, Malaga Común, L'Equitativa de Palamós, Cooperativa Integral Aragonesa, Nucli d'Autogestió local d'Alcoi, Calafou, Ecoxarxa Lo Pallars, A Tornallom - Cooperativa Integral Valenciana, Les Golfes - Banyoles, Ecoxarxa Penedés, Cooperativa Integral Murciana, Cooperativa Integral Asturiana.



Programación de los diferentes eventos que se llevarán a cabo durante este fin de semana del 15 al 17 de marzo, en las cooperativas integrales, proyectos autogestionados, núcleos de autogestión local, ecoredes y también en las iniciativas autógestionadas afines a los principios del Llamamiento a la Revolución Integral.

El objetivo de esta acción coordinada es hacer la acogida a todas las personas que quieran conocer o hacer directamente el paso hacia un proceso de construcción fuera del capitalismo.

¡Hagamos juntas la Revolución Integral!

Acciones descentralizadas:


Pla de l'Estany, Girona: Acciones en Som Comunitat Domingo 17 de marzo, de 9.30 a 18h. Trabajaremos con la "Comunicación No Violenta"; otra forma de comunicar, un nuevo lenguaje en el que expresamos nuestras necesidades de manera asertiva, y recibimos las necesidades de los demás con empatía.

Olot, Gerona Asamblea abierta Ecoxarxa: Asamblea abierta de la Ecoxarxa de la Garrotxa per donar a conèixer el model de l'ecoxarxa i la moneda social garrotxina trok.

La Bisbal d'Empordà, Gerona: Jornada por la Revolución Integral en Can Diogenes Viernes 15 de marzo, todo el día a partir de las 11h. Ven a conocer la Cooperativa Integral Catalana y cuéntanos que haces tú para hacer realidad el cambio. ¡Tendremos acogidas, charlas, calçotada y concierto!

San Jose, Almeria: 6ª Feria de la Pita del Bajo Andarax Sábado 16 de marzo de 11 a 16h. Mercado con Moneda Social Complementaria de la Comunidad de Intercambio del Bajo Andarax

Granada: Acogida a la Cooperativa Integral Granaina Asamblea abierta de la CIG y charlas sobre soberania alimentaria, autoempleo, autogestión de la salud, finanzas éticas y globalización.

Palamós, Gerona: Presentación del proyecto l'Equitativa Sábado 16. Presentación del proyecto l'Equitativa, porque la Revolución Integral comienza con la acción local! Espacios al aire libre para compartir ideas, conocimientos, energía, propósitos y... buen humor. Y durante todo el día ofreceremos charlas y diferentes talleres: horticultura, mermeladas, compota, relajación, planter, compostage...

Zaragoza: Llamamiento a la Revolución Integral de la Cooperativa Integral Aragonesa Sábado 16 de marzo. Durante el fin de semana la CIAR informará sobre la convocatoria para generalizar la desobediencia y la llamada a la Revolución Integral. Varios eventos y puntos de concentración en Zaragoza.

Alcoi, Alicante: Acogida en el Nucleo de Autogestión Local de Alcoi Viernes 15, sábado 16 y domingo 17. Jornadas de acogida local en el barrio del Partidor integradas en las fiestas del mismo. Mesas informativas sobre el NAL, charla sobre las cooperativas integrales, forum local para la Revolución Integral y mercado de artesanía local.

Vallbona d'Anoia, Barcelona: Acogida en Calafou, colonia ecoindustrial postcapitalista Sábado 16. Acogida e información sobre el funcionamiento de la CIC para entender mejor cuáles son actualmente las iniciativas autónomas afines a la Revolución Integral.

La Pobla de Segur, Lérida: Domingo 17, acogida a la Ecoxarxa lo Pallars con charla participativa sobre la CIC, propuestas de enredamiento y comida compartida.

Benimaclet, València: Bienvenida y Acogida Atornallom Cooperativa Integral Valenciana Viernes 15 y sábado 16. Acogida a la Cooperativa Integral Valenciana, ¡Rebeláos! al CSO L'Horta con difusión de la Revolución Integral, cafeta y cineforum.

Banyoles, Girona: Inauguración de Les Golfes: Domingo 17 a les 17:03, basado en el reciclaje artístico, kreem un espacio abierto a la creatividad, la kultura y la sostenibilidad! Os esperamos en Banyoles!

Vilafranca del Penedés, Barcelona.  Reflexión y formación en Revolución Integral - Ecoxarxa Penedés. Pretendemos debatir, documentarnos y formarnos colectivamente en este marco, para seguir constryendo el mundo mejor que queremos y determinar los próximos pasos a corto plazo como individuos y colectivos.
Puertas abiertas a todas y todos en C/ Martorell 28 a partir de las 20:00, llevad cena de traje.

Murcia: Charla e información sobre cooperativismo y Revolución Integral Viernes 15 y domingo 17. Charla de la Cooperativa Integral Murciana en el Ítaca viernes a las 20.30h. Domingo mesa informativa en Garruchal de Cooperativa Integral Murciana y la asociación Truekesintruko.

Oviedo, Primera jornada por la Revolución Integral Sábado 16. En el local Cambalache celebraremos el aniversario del ¡Rebelaos!, haremos presentación del proyecto Integra Revolució, de la campaña Remueve tu dinero y de la campaña de Desobediencia Fiscal 2013. Apoyaremos a Enric Duran y mostraremos las opciones y herramientas de la Cooperativa Integral Asturiana.

=========================  [CAT]

..:: Crida a la Revolució Integral! ::..

Programació dels diferents esdeveniments que es portaran a terme durant aquest cap de setmana del 15 al 17 de març, a les cooperatives integrals, projectes autogestionats, nuclis d'autogestió local, ecoxarxes i, també, a les iniciatives autònomes afins als principis de la Crida a la Revolució Integral.

L'objectiu d'aquesta acció coordinada és fer l'acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció fora del capitalisme.

Fem juntes la Revolució Integral!

Acciones descentralizadas:

Plà de l'Estany, Girona: Accions a Som Comunitat Diumenge 17 de març, d' 9.30 a 18h. Treballarem amb la "Comunicació No Violenta", una altra forma de comunicar; un nou llenguatge en el qual expressem les nostres necessitats de manera assertiva, i rebem les necessitats dels altres amb empatia.

La Bisbal d'Empordà, Girona: Jornada per la Revolució Integral a Can Diogenes Divendres 15 de març,‰ tot el dia a partir de les 11h. Vine a conèixer la Cooperativa Integral Catalana i explica'ns que fas tu per tal de fer realitat el canvi. Tindrem acollides, xerrades, calçotada i concert!

San Jose, Almeria: 6ª Fira de la Pita - Bajo Andarax Dissabte 16 de març d'11 a 16h. Mercat amb Moneda Social Complementària de la Comunitat d'Intercanvi del Baix Andara.

Granada: Acollida a la Cooperativa Integral Granaina Assemblea oberta de la CIG i xerrades sobre sobirania alimentària, autoocupació, autogestió de la salut, finança ètica i globalització.

Jábaga, Conca: Jornades Com sortir del capitalisme ja Dissabte 16 de març. Nucli d'autogestió local de KuenKa; jornades per a trobar-nos les persones i projectes col·lectius de Conca i reflexionar conjuntament vies d'acció per aconseguir l'autogestió col·lectiva, podria ser la llavor d'una cooperativa integral conquense.

Castelló, Repart de Rebel·leu-vos! +Info Revolució Integral: Divendres 15, Acollida Cooperativa Integral Castelló - Huertopía, al carrer, coincidint amb l'aniversari del Revel·leu-vos! i informant a totes les persones que vullguen sobre els projectes de Revolució Integral que s'está duent a terme actualment.

Vilanova i la Geltrú, Barcelona: Suport a Enric Duran i Acollida a l'Ecoxarxa Dissabte 16 de març a les 13h. Acte de suport a Enric Duran a Vilanova i la Geltrú. Acollida a l'Ecoxarxa del Garraf.

Barcelona: Jornades de portes obertes a AureaSocial - Espai obert a la Revolució Integral Divendres 15, Dissabte 16 i Diumenge 17 de març Jornades d'informació i portes obertes a AureaSocial, durant el cap de setmana del 15 al 17 de març, amb l'objectiu de fer l'acollida a totes les persones que vulguin conèixer o fer directament el pas cap a un procés de construcció autogestionària fora del capitalisme. Esdeveniments diversos.

Arbúcies, Girona: Posem Lupa a la Crisi a L'Albada Divendres 15 i Dissabte 16 de març. L'Albada, Espai d'Educació Viva organitza i us convida a un cicle de xerrades que ens apropen als processos crítics que estem vivint, gràcies a personatges del món de l'economia, el fotoperiodisme, els camins alternatius, entre d'altres.

Màlaga: Primer festival d'agricultura lliure y economía solidaria Divendres 15 i Dissabte 16 de març. Festa aniversari de l'hort comunitari el Caminito i 2ºfira d'economia solidaria de Málaga Común. Parlarem sobre Revolució Integral i Cooperatives Integrals, directament vinculat a les monedes socials i la la voluntat d'autosuficiència en xarxa, i en concret informarem i farem ressò del procés de desobediència d'Enric Duran.

Palamós, Girona: Presentació del projecte l'Equitativa Dissabte 16. Presentació del projecte l'Equitativa, perquè la Revolució Integral comença amb l'acció local! Espais a l'aire lliure per compartir idees, coneixements, energia, propósits i... bon humor. I durant tot el dia oferirem xerrades i diferents tallers: horticultura, mermelades, compota, relaxació, plater, compostatge...

Olot, Girona Assemblea oberta de l'Ecoxarxa: Assemblea oberta de l'Ecoxarxa de la Garrotxa per donar a conèixer el model de l'ecoxarxa i la moneda social garrotxina trok.

Saragossa: Crida a la Revolución Integral de la Cooperativa Integral Aragonesa Dissabte 16 de març. Durant el cap de setmana la CIAR informarà sobre la convocatòria per a generalitzar la desobediència i la crida a la Revolució Integral. Diversos events i punts de concentració a Saragossa.

Alcoi, Alacant: Acollida al Nucli d'Autogestió Local d'Alcoi Divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17. Jornades d'acollida local al barri del Partidor integrades en les festes del mateix. Taules informatives sobre el NAL, xarrada sobre les cooperatives integrals, forum local per la Revolució Integral i mercat d'artesania local.

Vallbona d'Anoia, Barcelona: Acollida a Calafou, colònia ecoindustrial postcapitalista Dissabte 16. Acollida i informació sobre el funcionament de la CIC per a entendre millor quines són actualment les iniciatives autònomes afins a la Revolució Integral.

La Pobla de Segur, Lleida: Diumenge 17. Acollida a l'Ecoxarxa lo Pallars amb xerrada participativa sobre la CIC, enxarxament de propostes i dinar compartit.

Benimaclet, València: Benvinguda i Acollida Atornallom Cooperativa Integral Valenciana Divendres 15 i dissabte 16. Acollida a la Cooperativa Integral Valenciana al CSO L'Horta amb difussió de la Revolución Integral, cafeta i cinefòrum.

Banyoles, Girona: Inauguració de Les Golfes: Diumenge 17 a les 17:03, basat en el reciclatge artístik, kreem un espai obert a la creativitat, la kultura I la sostenibilitat! Us esperem a Banyoles!

Vilafranca del Penedés, Barcelona.  Reflexió i formació en Revolució Integral - Ecoxarxa Penedés. Pretenem debatre, documentar-nos i formar-nos col.lectivament en aquest marc, per a seguir construïnt el món millor que volem i determinar les proximes passes a curt termini com a individuus i col.lectiu. Portes obertes a tothom al C/ Martorell 28 a partir de les 20:00, porteu sopar de traje.

Murcia: Xerrada e informació sobre cooperativisme i Revolució Integral  Divendres 15 i diumenge 17. Xerrada de la Cooperativa Integral Murciana a l'Ítaca divendres a les 20.30h. Diumenge taula informativa al Garruchal de Cooperativa integral murciana i l'associació Truekesintruko.

Oviedo: Primera jornada per la Revolució Integral Dissabte 16. Al local Cambalachel cel·lebrarem l'aniversari del Rebel·leu-vos!, farem presentació del projecte Integra Revolucio, de la campanya Remou els teus diners i de la campanya de Desobediència Fiscal 2013, donarem suport a Enric Duran i mostrarem les opcions i eines de la Cooperativa Integral Asturiana.




_______________________________________________ Publicaciocrisi mailing list Publicaciocrisi@llistes.moviments.net https://llistes.moviments.net/listinfo/publicaciocrisi

No hay comentarios:

Publicar un comentario