martes, 14 de mayo de 2013

BARCELONA. 15 DE MAIG : Vine al Concert de commemoració de la Naqba palestina


Prou repressió contra els moviments socials. Prou col·laboració policial i militar amb Israel.


Nosaltres, els moviments socials ens organitzem per fer front a un sistema que ens deixa en l’atur, que desnona una família cada 15 minuts, que persegueix a les persones emigrants, que ens precaritza, que ens explota. Volem una vida digna i justa per a totes les persones. I, en front nostre, l’estat s’organitza per reprimir-nos, per respondre amb intimidació i violència al nostre desig de canvi.

Denunciem la creixent repressió i la violència que es practica contra els moviments socials a Catalunya. Denunciem que aquesta estratègia vulnera l’estat de dret i vol mantenir les actuals injustícies.

Denunciem que la repressió que vivim a Catalunya està profundament interconnectada amb la repressió global que pateixen els moviments socials i, concretament, amb la infraestructura de seguretat i militar israeliana. El mateix exèrcit i empreses de seguretat i militars privades que mantenen sota ocupació a Palestina, han utilitzat la població Palestina com un enorme camp d’entrenament i investigació que els ha permès crear empreses, industries, productes i serveis que compren els nostres governs i s’utilitzen per controlar i reprimir els moviments socials. Aquests productes es venen amb la “garantia” d’haver estat provats en situacions reals, en els Territoris Palestins Ocupats.

Denunciem que el Govern de la Generalitat de Catalunya i el de l’Estat Espanyol fomenten les relacions econòmiques i empresarials amb un Estat que vulnera sistemàticament la legislació internacional sobre Drets Humans. Quan aquesta col·laboració s’estén al camp del comerç en matèria de seguretat i militar resulta legal i èticament del tot inacceptable.

Per això
Exigim al Govern de Catalunya que interrompi immediatament la compra de materials anti-avalots i de seguretat a empreses israelianes i suspengui tots els acords signats amb RABINTEX Industries i empreses intermediàries per la compra de material de seguretat i anti-avalot.

Exigim al Govern de Catalunya que informi sobre els centenars de milers d’euros (dels nostres impostos) que han pagat a l’empresa de seguretat israeliana “Hancal System Engineering” per assessorament en matèria de seguretat i control a les presons.

Exigim al Govern de Catalunya que retiri immediatament el seu suport institucional a l’empresa “Guardian Homeland Security”, que forma a cossos militars i policials en matèria de seguretat en camps d’entrenament a la Palestina ocupada i utilitza el logo dels Mossos d’Esquadra per publicitar els seus serveis.

Exigim al Govern de Catalunya i al de l’Estat Espanyol que no autoritzin a empreses a importar i exportar material militar a Israel (torpedes, cartutxos i armament divers), com per exemple Tyco electrònics o Indra, amb seu a Barcelona.

Exigim al Govern de Catalunya que les empreses privades israelianes del megagrup de seguretat ICTS no realitzin tasques d’identificació i interrogatori de viatgers a l’Aeroport del Prat.
Exigim a les nostres Universitats, la UAB, la UPC i la UPF, i institucions com ACC10 que suspenguin la seva col·laboració en projectes de recerca amb Israel en matèria de Seguretat i Defensa.
En l’aniversari del 15 de maig de 1948, data de la Nakba (el desastre), quan Israel va expulsar per la força a centenars de milers de palestins i palestines de les seves cases, terres i pobles, ens mobilitzem en defensa de la justícia i la dignitat, saludem al Poble palestí en resistència i el fem arribar la nostra solidaritat: no està sol i no l’oblidem.

Firmar el manifest aquí: http://www.naqba.org/

No hay comentarios:

Publicar un comentario