jueves, 9 de mayo de 2013

11 maig. LATELECAT "10 anys de comunicació social".


10 ANYS DE COMUNICACIÓ SOCIAL

L’Assamblea per la Comunicació Social (ACS), impulsora de la campanya Okupem les Ones i del projecte televisiu LaTele celebra aquest any el seu desè aniversari amb una festa que es celebrarà el proper dissabte 11 de maig a partir de les 23h al CSO Kamykaz.
LaTele, amb seu a l’Infoespai a la vila de Gràcia, és el projecte que actualment té en marxa l’ACS. LaTele va neixer com a resposta a la necessitat de tenir una televisió dels moviments socials. Aquest canal de comunicació lliure, autogestionat i comunitari va començar a emetre en proves en analògic el 2005, en obert el 2008 i des de fa 2 anys ho fa pel Canal 37 de la TDT al Barcelonès i al Maresme i a arriba tot el mon a través de www.latele.cat

Durant 10 anys l’ACS a través de LaTele ha creat contrahegemonia des de baix per donar veu a aquelles persones i col.lectius que normalment no en tenen. LaTele ha apostat per un periodisme proper que aporta punts de vista que no contemplen ni els mitjans que s’autoanomenen plurals utilitzant l’audiovisual com a un canal per a la transformació social.

LaTele ha estat un canal de difusió de l'actualitat dels moviments que s'han donat aprop de casa, s’han realitzat debats sobre els temes del moment -guerra, classe, gènere, eleccions, Rio +20...- i, en els últims temps i amb molts esforços, s’ha aconseguit mantenir l’emissió en el canal vigent fent possible la sintonització de LaTele a les cases de Barcelona i el Maresme. Durant 10 anys l’ACS ha treballat en generar continguts propis, ha realitzat anualment nous programes i ha afiançant els que ja existien a la graella d’emissió de LaTele

Des de l’ACS no només es vol continuar fent possible que LaTele sigui la plataforma de comunicació dels col.lectius, les entitats i els moviments socials dels nostres pobles sinó que, a més, es pretén fer viable l’objectiu de fer més extensiva la senyal de LaTele per TDT i arribar a més barris, més pobles i més ciutats.

És per això que LaTele celebra els 10 anys de l'ACS al CSO Kamykaz amb una festa que permetrà continuar amb l’autogestió d’aquest canal de televisió. La festa es celebrarà dissabte 11 de maig a partir de les 23h al CSO Camikaz (c.Verge de la paloma, 50, Esplugues · Metro: Sant Ildefons L5) i comptarà amb la participació de Telenoika, Irreverent Music, Projektive Visuals, 130DB, Psykomaniak, Papa de breakdpoulos, Dj Joc, Dj Lotine, Dj Ecos del Gueto, la Màquina de Turing, Dj Jabitxu i més sorpreses.
Dóna suport als mitjans lliures i alternatius!



MÉS INFORMACIÓ
Assamblea per la Comunicació Social

ESDEVENIMET AL FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/175248172633636/?ref=22


PAGINA FACEBOOK DE ACTIVITATS DE LATELE.CAT
https://www.facebook.com/pages/LATELE/182439365173935


No hay comentarios:

Publicar un comentario