lunes, 3 de octubre de 2011

El setmanari Directa aquest 3 d'octubre de ple en el món de la informació a la xarxa

El setmanari Directa aquest 3 d'octubre fa un salt endavant i s'introdueix de ple en el món de la informació a la xarxa.

Els ritmes de la comunicació s'han accelerat des de fa una dècada i han arribat al seu punt àlgid amb les xarxes socials digitals. Tothom qui ho vulgui pot accedir a milers d'imputs cada hora, però a vegades amb la incertesa de no saber si allò que s'explica ha estat contrastat i verificat. Aquesta és la feina que ens proposem, amb perseverància i humilitat.

Desgranarem la informació i la certificarem, la penjarem a la web quasi en temps real, degudament contrastada. Per fer això necessitarem de la vostra col·laboració, a través de Twitter, Facebook, correu electrònic, telèfon, i també potenciant xarxes que no depenen de grans corporacions mediàtiques, com N-1 i Identica, creades horitzontalment i col·lectiva.

Aquest nou repte ens ha portat alhora a reforçar els continguts del setmanari en format paper, donant-los més profunditat i anàlisi, amb reportatges i entrevistes, sense centrar-nos en la immediatesa (camp més específic de la web) i volent entendre més els “perquès” de tot plegat i visibilitzant-ne les alternatives.

Com sempre, ja sabeu que les decisions del col·lectiu que edita la Directa no són tancades i que es troben en continu replantejament a partir de les vostres crítiques, aportacions i col·laboracions que ens ajudin a crèixer i a fer-ho millor. Som tot ulls i tot orelles!


http://directa.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario