miércoles, 14 de septiembre de 2011

14 setembre 20h. Arcadi Oliveres presenta llibre :"Això no funciona. Què és l'economia?"

“El món serà vostre el dia de demà. I els que prendran decisions no són els que hi ha ara, sereu vosaltres”. Arcadi Oliveres 
 En el marc de la Setmana del Llibre en Català de 2010, l’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, va oferir a nens i nenes d’entre 12 i 14 anys d’una escola pública de Cerdanyola, una xerrada explicant-los què és l’economia. Un any després, la xerrada ha esdevingut un petit llibre que també inclou les respostes de l’autor a preguntes espontànies que van fer els alumnes.

"Això no funciona", és un llibre molt didàctic, fet des d’un punt de vista clarament crític, que pretén acostar conceptes bàsics d’economia alhora que ofereix elements de judici ètic a nens i joves, tot i que qualsevol lector, més enllà de l’edat, pot trobar interessant tenir a mà aquest “manual crític d’economia”.

La presentació del llibre tindrà lloc el dimecres 14 de setembre a les 20h. I comptarà amb la presència d'Arcadi Oliveres i de Miquel Osset, director d’Editorial Proteus.

Evento en facebook: http://es-la.facebook.com/event.php?eid=269807403038301&ref=nf

No hay comentarios:

Publicar un comentario