martes, 24 de mayo de 2011

Spanish Revolution: Okupando las ondas Televisivas (TDT)

http://latele.cat/

Som una tele lliure i comunitària – la tele dels movimients socials de Barcelona.
L’Assemblea per la Comunicació Social

L’Assemblea per la Comunicació Social (ACS) apareix al 2003  amb l’ objectiu de la creació d’una televisió dels moviments socials i la crítica i transformació del model de comunicació dominant.
CAMPANYA OKUPEM LES ONES
La creació d’una televisió dels moviments socials de Barcelona
Estem creant uns canals de comunicació horitzontals, de propietat i gestió col·lectiva per part de les entitats, col·lectius i particulars implicats en la transformació i crítica social. De moment ja està funcionant LaTele, un canal de televisió ciutadana, amb programació sorgida d’iniciatives dels moviments socials. Des de l’abril de 2011 emetem al canal 37 de la TDT a Barcelona (i part del Maresme). També ens podeu veure per internet des d’aquesta mateixa pàgina o al canal de Blip.tv
TERCER SECTOR DE L’AUDIOVISUAL
La crítica del model de mitjans de comunicació actual
El sistema de radiotelevisió actual només deixa espai per a mitjans públics, controlats pels partits polítics, o mitjans privats comercials, controlats per uns pocs grups empresarials. Volem posar a debat aquest model i intervenir en la definició d’un nou marc que deixi espai per a formes de comunicació col·lectives, comunitàries, on la ciutadania no sigui només audiència o consumidora passiva, sinó que pugui intervenir en la propietat, la gestió i la creació de mitjans propis. Per això hem promogut canvis en la legislació amb la presentació d’esmenes a la Llei de l’Audiovisual catalana i espanyola, i als decrets de regulació dels mitjans sense afany de lucre. Trobareu més informació a l’apartat Tercer Sector.

No hay comentarios:

Publicar un comentario