viernes, 10 de junio de 2011

La plaça major de Vic s'omple per dir No a Anglada

http://www.cronica.cat/noticia/La_placa_major_de_Vic_somple_per_dir_No_a_Anglada

Més de 2.000 persones s'han concentrat a la plaça Major de Vic per mostrar el seu rebuig a la presència de Plataforma per Catalunya al consistori vigatà. La manifestació s'ha convocat a través de les xarxes socials. 

04.06.2011 - 20:06 - Països Catalans

Entre les manifestants hi havia membres dels partits polítics de la ciutat, entre els quals dos regidors de CiU, la cap de llista de la CUP, i membres d'ERC i ICV. També hi havia membres d'entitats socials de la ciutat, a més de nombrosos ciutadans majoritàriament d'origen immigrant.
La plaça major de Vic s'omple per dir No a AngladaEls concentrats han fet proclames contra la presència de Josep Anglada i de PxC a la ciutat de Vic. La manifestació estava convocada a la Plaça Major, tot i que després s'ha desplaçat fins a la façana principal de l'Ajuntament.  D'allà, un grup de manifestants va improvisar una concentració paral·lela que es va dirigir fins al domicili de Josep Anglada. Allà, van cridar consignes com "Tots som vigatans" o "Anglada, cabró, surt al balcó!".
La manifestació d'ahir va ser una de les més nombroses dels darrers temps a la ciutat en contra de la política de la formació xenòfoba.
Més informació:
L'ultradreta francesa felicita PxC pels resultats del 22 de maig

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario