jueves, 25 de julio de 2013

25 Jornada pel Peridisme Independent a Valencia.

La sala Matisse, situada a la zona Cedro de València rebrà el proper 25 de juliol una jornada pel periodisme independent. Debats, projeccions audiovisuals i música seran els protagonistes del dia des de les 19.00.

La jornada començarà a les 19:00 quan el fotògraf Germán Caballero mostrarà el seu documental centrat en les revoltes turques. La realitat de la llibertat de premsa a Turquia. De Turquia a Palestina, on mitjançant a projecció del documental 'Fos sobre el màrmara', de David Segarra, es matindrà una xerrada de la tasca dels reporters al territori palestí. La programació d'aquestes dues activitats serà totalment debades per a qui hi vulga assistir.


Jornada pel periodisme independent+Concert (Arrap-P.Alabajos-Senior-Biano)

El concert per un periodisme independent pretén reivindicar aquells reporters i mitjans que intenten mantenir una independència editorial al seu treball. Al cas valencià, són molts els reporters que fan aquesta tasca més enllà dels gran mitjans (ja siga de forma parcial o completa), tant a casa nostra com a l'exterior.


A la part audiovisual de la jornada es centrarem en primer lloc a les revoltes turques de la mà del fotògraf Germán Caballero, que mostrarà el seu recent treball i explicarà la realitat de la llibertat de premsa a Turquia. 

Més tard projectarem el documental de David Segarra "Foc sobre el Màrmara" i xerrarem breument sobre la tasca dels reporters al territori palestí. (recalcar que ell no estarà a la jornada)

Finalment Arrap, Senior , Pau Alabajos i Biano tancaran la nit en un concert per recaptar fons per 140 Journos, plataforma de periodisme ciutadà a Turquia, i per finançar part d'un documental a Nablus, Palestina, que gravarà un dels organitzadors. 

Preu del concert amb consumició: 6 euros

_______

19 hores: les revoltes a Turquia

19 45 hores: Foc sobre el Màrmara

22 30: concertEsdeveniment al facebook:
https://www.facebook.com/events/680717595288408/?ref=22

No hay comentarios:

Publicar un comentario