viernes, 17 de abril de 2015

BARCELONA: “LA LLUITA PER LA TERRA A BRASIL. POLÍTICA I EDUCACIÓ PER LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL”. Dimecres 22 d'abril: Xerrada i concert amb el MST "La lluita per la Terra"‏

Des d'ENTREPOBLES, el COMITÈ D’AMICS I AMIGUES DEL MST i LA COOPERATIVA PINYOL VERMELL us convidem a participar de la Gira Internacional del Moviment dels treballadors i treballadores rurals Sense Terra (MST-Brasil) per difondre la "Escola Nacional Florestán Fernandes" i commemorar el Dia Internacional de la lluita camperolaamb motiu de l'assassinat de 21 companyes del MST a l'Estat de Parà, nord de Brasil, al 1996.
Simone Silva es la Coordinadora Política i Pedagògica de la ESCOLA NACIONAL FLORESTAN FERNANDES (ENFF), i integrant del col·lectiu de dones dirigents del Movimiento Sin Tierra (MST).
La Escola Nacional Florestán Fernandes (ENFF) és una construcció col·lectiva, i porta 10 anys al Brasil formant joves en diferents rames de coneixement tècnic i polític per transformar la societat, impulsant la formació, sobirania alimentària, cooperativisme, feminisme, agroecologia, i la cultura-art camperoles.
Inaugurada el 23 de gener de 2005 com un gran esdeveniment internacional, la ENFF fou construïda entre 2000 i 2005 a Guararema (a 70 km de São Paulo), gracies al treball voluntari de més de 1.000 treballadors sense terra i simpatitzants. La seva missió es i ha estat formar militants de moviments socials i organitzacions que lluiten per un món més just. La ENFF simbolitza una de les conquesta més importants per als moviments socials de Brasil i d’Amèrica Llatina.
El Movimiento Sin Tierra (MST) de Brasil es considerat un dels més grans i més importants moviments socials d’Amèrica Llatina. Format per milers de camperoles i camperols sense terra que lluiten per tres grans objectius: la terra, la reforma agraria i la transformació social.

Entrepobles, el Comitè d’Amics i Amigues del MST i la Cooperativa Pinyol Vermell
Organitza la XERRADA:

“LA LLUITA  PER LA TERRA A BRASIL.
POLÍTICA I EDUCACIÓ PER LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL”

AQUEST DIMECRES, 22 d’ABRIL  de 2015, a les 19h
Ateneu La Torna  (Sant Pere Martir, 37, Vila de Gràcia)

Amb SIMONA SILVA,  del Movimento dos Trabalhadores Rurais Sem Terra do Brasil (MST) i Coordinadora Política i pedagògica de la Escola Nacional Florestán Fernandes  del MST
Acompanyada per:
o   GABRIELA SERRA, Entrepobles
o   MARIA CARBALLO, Comitè d’Amics i Amigues del MST

Després, podrem gaudir del concert organitzat per la Cooperativa Pinyol Vermell, del grupDARÀNIA, a les 21h, que presenten el seu disc Les cançons de Gener


També comptarem amb pinxos i barra, com cada dimecres a la Taverneta de Pinyol Vermell.

Siguenos en twitter:
https://twitter.com/DifusionRebelde
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario