viernes, 13 de abril de 2012

Añadir comentario Idees per Canviar el Món 2012 - 20, 21 i 22 d'abril







Ja són milions els que lluiten, qüestionant aquest sistema i buscant alternatives. Organitzem aquestes jornades perquè aprofundir en les idees i participar a les lluites no són dues coses separades. Totes aquelles persones que volem canviar el món necessitem armar-nos d’arguments. No t’ho perdis!
La crisi i l’austeritat han tret a la llum la bogeria del sistema global actual. Mentres que s’han regalat milers de milions d’euros als bancs, milers de milions de persones arreu del món s’han d’enfrontar a la gana, la misèria, el canvi climàtic i la guerra. Se’ns acostumava ha dir que el capitalisme portava prosperitat i democràcia. Ara està més clar que mai que només significa austeritat pel 99% i dictadura dels mercats.
Vivim en un sistema en crisi, però també en un planeta on s’estén la resistència des de baix: des de les vagues generals de Grècia a la revolta estudiantil de Xile, passant per les inspiradores revolucions que recorren el món àrab. A l’últim any i mig hem viscut a l’estat espanyol dues vagues generals i un moviment massiu que ha omplert totes les places i carrers.
Ja són milions els que lluiten, qüestionant aquest sistema boig i buscant alternatives. Organitzem aquestes jornades perquè aprofundir en les idees i participar a les lluites no són dues coses separades. Totes aquelles persones que volem canviar el món necessitem armar-nos d’arguments. No t’ho perdis!
20, 21 i 22 d'abril al Casal Jove La Fontana (C/ Gran de Gràcia 190, L3 Fontana)
Amb els i les ponents següents: Kostas Katarachias, Rosa Cañadell, Mike Gonzalez, Xabier Gràcia, Isa Garnika, Pepe Gutiérrez, Andy Durgan, Alejandro Andreassi, Regina Martínez, Oleguer Bohigas, Mireia Gargallo i Joel Sans.




WWW.SANDINOVIVE.INFO
http://difusionrebelde.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario