domingo, 16 de septiembre de 2012

diferents possibilitats per anar a Madrid pel 25S a envoltar el Congrès dels Diputats.

El GT de Logística està estudiant les diferents possibilitats per anar a Madrid pel 25S a envoltar el Congrès dels Diputats.
Si teniu pensat anar en vehicle particular a Madrid per aquestes dates i podeu posar places a disposició d’altres persones, si us plau, escriviu al següent mail bus25sbcn@gmail.com indicant les vostres dades de contacte i les places que teniu disponibles.
També s’estan organitzant busos per anar des de Barcelona a Madrid el #25S. Ens vindria molt bé saber, quant més aviat millor, quantes persones serem. Podeu inscriure-vos a a la pàgina d’Iniciativa Debate o escrivint a aquest mail (bus25sbcn@gmail.com) abans de dimarts 18 de setembre.
El pagament s’haurà de fer abans del dia 22S. Es calcula que seran uns 30€ (anada i tornada el mateix dia). Existeix la possibilitat d’organitzar un o més busos que tornin més endavant, depenent de la gent que es vulgui quedar més dies.
S’estan estudiant també formes de financiació dels viatges per tal de que surtin més econòmics encara.
Si teniu dubtes, propostes o voleu col.laborar en la organització del transport i altres temes logístics escriviu al mail del GT Logística o passeu-vos diumenge 16 de setembre (18h) per Pça Catalunya on farem l’assemblea oberta del 25sBCN.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario