miércoles, 13 de junio de 2012

10º aniversari festa d'estiu ATENEU ROSA DE FOC - Barcelona + VIDEO

FESTA D'ESTIU I 10è ANIVERSARI ATENEU ROSA DE FOC
Dissabte 16 Juny, 2012, 10:00 - 03:00

PLAÇA DE LA VIRREINA, VILA DE GRÀCIA:

10h Mercat d'intercanvi (matí i tarda)


17h Taller de txapes i pancartes. I Poesia

18h Música a la plaça:

Desacor - cor revolucionari

Brincadeira - batucada



A L'ATENEU ROSA DE FOC (Robí 5):

20h Concert i soparet:


La Banda de Pablo Gil

Tirantlofunk

24h Ballaruca:

DJ Clarinet

DJ Peniho


ENLACE RELACIONADO:
ateneurosadefoc.wordpress.com/2012/06/01/326/






Camins de inquietuds, il·lusions, eines i horitzons es van creuar fa deu anys al carrer Verntallat de la vila de Gràcia. Aquella massa crítica de dones i homes, i aviat canalla, va construir un nou espai crític de transformació social, l'ateneu Rosa de Foc, des de on aprofundir en la crítica al model de sistema capitalista i patriarcal, teixir alternatives des de l'autogestió, cuidar-se com grup humà i connectar-se amb altres lluites locals i globals.


Són ja 10 anys d'un projecte col·lectiu que ha donat lloc o ha acollit projectes com la xarxa d'intercanvis Xaingra, las cooperatives de consum agroecològic La Gleva (ara La Tòfona) i Verduretes, la xarxa d'intercanvi de coneixements XIC, la distribuïdora lliure Logofobia, el projecte Probeta de suport tecnòlogic, els grups de gènere de l'Ateneu, tant de dones com d'homes, l'Olla mòbil, les kafetes, el cor Desacord, la Cuina Rebel, el projecte de menjador popular del Plat, la biblioteca del Telèfon Roig i moltes altres aventures transformadores. Algunes d'aquestes ja van acomplir el seu cicle, altres encara dibuixen la nostra quotidianitat crítica i altres just acaben d'arrencar al nou espai de l'ateneu, al carrer Robí, un espai obert al barri i a noves iniciatives.


L'ateneu Rosa de Foc ha anat caminant i construint(-se) horitzontalment al ritme de la col·lectivitat que en cada moment, en cada etapa, li ha donat vida. Som moltes les dones i homes que heu participat, hem participat, d'una manera o un altre, d'aquest espai llibertari, conspirant i transformant el nostre camí i oferint alternatives al nostre entorn. Ara volem celebrar aquests 10 anys i ho fem amb una jornada de festa, de (re)trobada. T'hi esperem el 16 de juny al matí, tarda i nit. Amb les teves inquietuds, il·lusions, eines i horitzons. I amb moltes ganes de festa.



















No hay comentarios:

Publicar un comentario