sábado, 22 de febrero de 2014

CATALUNYA SOLIDARIA: " FERMS AMB EL RECOLZAMENT A LA REVOLUCIÓ BOLIVARIANA"“Nuestro compromiso es con la paz y con la justícia del mundo”
Hugo Chavez Frias


Davant les darreres agressions feixistes a Veneçuela que formen part dels plans de desestabilització contra el govern democràtic i constitucional de Nicolas Maduro, les organitzacions que composen la Coordinadora Bolivariana a l´Estat espanyol expressem:

El reconeixement i condolences a les víctimes i familiars de la violència feixista. Violència que no només s´ha dirigit contra persones amb significació i compromís amb la lluita social sinó contra organismes i institucions governamentals. Aquests actes han anat paral·lels a l´agressió econòmica que recorda el ja clàssic manual copista fet servir a Llatinoamèrica en dècades passades que va permetre les més sanguinàries dictadures.

En tot cas es ridícul parlar de revolta estudiantil, com diuen els portantveus de la desestabilització. Es un pla, que com ells mateixos han batejat, cerca la “salida” del govern bolivarià al marge de qualsevol mitjà democràtic.

Denunciem un cop mes la manipulació informativa de les corporacions mediàtiques de l´ estat espanyol, que fan servir expressions com “Bandes parapolicials chavistes” al parlar de la població, ignorant que a Veneçuela hi ha un immens moviment bolivarià de caràcter cívic, pacífic i democràtic, autèntic motor de les transformacions i exemple per molts països que lluiten contra la pobresa.

Des de la Coordinadora Bolivariana serem amb els barris, amb els treballadors i treballadores i amb tot el poble bolivarià que a Veneçuela lluita per la pau, condició indispensable per continuar amb les conquestes socials. Fem una crida a implementar la solidaritat internacionalista, que el Comandant Chávez anomenava “Diplomacia de los Pueblos”.

Juntes enderrocarem al feixisme en qualsevol de les seves manifestacions i on tingui lloc.

Fora l´intent copista!
Visca el Poble Bolivarià!

Coordinadora Bolivariana de Solidaritat amb Veneçuela 21 de febrer de 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario